introductie

 

Op 23 maart 1965 ben ik geboren in Alphen aan den Rijn.
Tijdens mijn opleiding tot medisch analist werd mijn interesse voor fotografie gewekt. Na eerst wat “geoefend” te hebben met een Olympus OM-10 camera van mijn broer, werd ik in 1993 lid van de fotoclub “Alphoto”. Bij deze club werd de basis gelegd voor mijn hobby. Ondanks de vele mooie opnames, die daar in allerlei categorieën de revue passeerden, werd mijn toenemende honger naar natuurbeelden helaas bij Alphoto niet gestild.
In 2002 ben ik mede daarom lid geworden van de VAN, de Verenigde Amateur Natuurfotografen, te Amstelveen. Op de maandelijkse clubavonden wordt een grote diversiteit aan (soms prachtige) natuurbeelden getoond en is veel biologische, praktische en technische kennis aanwezig. Dit werkt voor mij stimulerend om er steeds meer op uit te trekken en te proberen mijn fotografie te verbeteren. Mijn voorkeur gaat op dit moment uit naar het werken met een 180mm macro-objectief waarmee ik het een uitdaging vind om de goede balans tussen scherpte en onscherpte te vinden. Als lid van Vogelwerkgroep Koudekerk/ Hazerswoude e.o. en Vogelwerkgroep Alphen aan den Rijn wil ik me in de toekomst ook intensiever gaan bezig houden met vogelfotografie.

Natuurfotografie is voor mij vooral genieten, respect hebben voor de natuur, en geen vraag meer, maar een must! Hopelijk beleeft u veel plezier aan het bekijken van mijn foto’s!

Bent u geïnteresseerd in mijn foto’s of wilt u om een andere reden reageren maak dan gebruik van de e-mail link bovenaan mijn pagina.